START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

Hektisk helg og medaljeutdeling i

Oslo 25. - 27. november 2011

Jonas vant Race of Champions
og seiret over eliten i Norge
Helgen startet med Gokart-løp på Huysman Karting Senter på Alnabru og 1. plass og seiret over Europamestre i eliteklassen. På den etterfølgende premieutdeling på Norges Bilsportforbund fikk Jonas denne helgen utdelt medaljen for 3.plassen i NM Crosskart 650 klassen for 2011. Lørdag og søndag deltok Jonas på treningssamling i regi av talentutvikling i Norges Bilsportforbund. Weekendturen til hovedstaden denne gang inkluderte også et interessant besøk på Solberg Extreme Motor Show i Telenor Arena på Fornebu lørdags ettermiddag.

Les mer her

Bardu Motorsportsenter 17. - 18. september 2011

Ledet men mistet forhjulet 250 meter før mål
Det stilte 120 førere til start på Bardu Motorsportsenter i årets siste bilcrossløp i nærdistriktet. 70 av disse kjørte i åpen klasse. Jonas hadde 50 poeng av 50 mulige ved finalestart hvor det ble en dårlig start men en smart avgjørelse var å dermed gå rett i alternativsporet. Jonas var i klar ledelse når det gjenstod ca 250 meter men da løsnet venstre forhjul og løpet var kjørt. Det ble en 5. plass for Jonas i årets siste bilcrossløp.

Resultatliste 2011

Evenes Motorstadion

10. - 11. september 2011

Seier på hjemmebane
NMK Hålogaland hadde sitt siste løp for sesongen denne helga hvor det var 57 påmeldte. I åpen klasse var det deltakere fra Salten i sør til Alta i nord og for Jonas sin del skulle alt klaffe om det skulle bli full pott denne gangen også, og det ble seier på Jonas.

Les mer her

29. august 2011

3. plass sammenlagt i
NM Crosskart 650

Jonas sitt mål for sesongen var pallplass i enkeltløp i NM Crosskart 650 klassen.

Og sånn ble det- to pallplasser og bronsjeplass sammenlagt. Vi er stolte

og fornøyd med 3. plassen.

Les mer her

24. august 2011

Jonas ladet opp med Bilcross på Dyrøy
NMK Dyrøy bød på dans på Evertmoen motorbane helgen 20. - 21. august, og dans skulle det bli. Med 106 påmeldte ble dette et eventyr for mange og meget tøff kjøring i alle klasser. Det ble en tøff kamp om poengene for å komme seg til en finale. Etter 5 omganger hadde Jonas 50 poeng og det var bare 2 i Åpen Klasse som hadde 50 poeng.

Les mer her

13. august 2011

3. plass på Dokka hos NMK Fluberg

7. juli 2011

Glimrende kjøring resulterte i
1. plass på Orkla i årets tredje NM-runde

Glimrende kjøring på Orkla resulterte i 1. plass! I finalen ble det nest beste startspor. Jonas kom ut som nr 3 men kjørte seg raskt opp til 2. plass, etter det jaget Jonas ledende Walfridsson men i siste sving gjorde Jonas ei supergod forbikjøring og vant med en kartlengde foran Jonathan Walfridsson.

Les mer og se video her

11. juni 2011
5. plass i andre NM-runde

2. runde i Crosskart NM gikk på NMK Grenland sitt nye flotte anlegg i Skien. Anlegget har en kjempebra bane med god fart. Jonas fortsatte med god kjøring, to 2. plasser og en tur i sandfella kvalifiserte til B-finale hvor han kjørte seg opp til A-finale. Her måtte han stå i bakerste startspor og av 9 startende i A-finalen kjørte Jonas inn til 5. plass, to plasseringer bedre enn første løp så framgangen fortsetter.

Klubbkompis Mathias Michaelsen lå an til å få andreplassen i 250 klassen men var uheldig å punktere så det endte dermed på en 3. plass. Kevin Bruun Berg hadde tredje beste startspor i A-finalen i 125 klassen, men etter snurringer og påkjørsler endte han på 7. plass.

Det har også vært avviklet NMK mesterskap i crosskart der Ludvik Einarsen, Christoffer Lia og Jonas D Jacobsen kom på 1,2 og 3. plass.

Les mer og se videoer her

14. mai 2011
7. plass i årets første NM-runde
Imponerende kjøring av Jonas som havnet

på 7. plass i Gjøvik. Fra å være førstereisgutt i

crosskart er dette et resultat Jonas kan være

stolt av - og han er selv kjempefornøyd med plasseringen.

23. april 2011
Torsdag og fredag i påsken fikk vi låne anlegget til NAF Lofoten Motorsport på Evjen for å trene. Vi fikk kjørt mange runder, det fungerte bedre og bedre for Jonas. Grunnet tekniske problemer med motor ble det ikke så mye trening som ønskelig, men regner med å få sortert ut feilene slik at vi er klare til 14. mai og første NM runde.
Stor takk til NAF Lofoten! Fortsatt god påske!

5. april 2011
Denne sesongen blir det CROSSKART!

Vi skal kjøre alle 5 NM-rundene i 650 klassen, det blir litt av en utfordring for Jonas. Det er mange dyktige førere og crosskart er en ny gren innen motorsporten for oss, forskjellen fra i fjor til i år er at nå eier og drifter selv i motsetning til i fjor da vi leide alle tjenester. Det er full fart i garasjen nå, karten skal oppjusteres og forbedres før sesongen og det blir bl.a. ny og bedre forstilling og styring. Karten skal være klar til påske og da håper vi at det er blitt vår og kjøreklar bane slik at vi kan få trent og justert før sesongen starter 14. mai.

Garasjebilder kommer snart.

Sesongen 2011

Først må vi få takke alle våre samarbeidspartnere for hjelp og støtte, uten dere hadde vi ikke kunnet gå inn i en ny sesong med NM satsing.

Denne sesongen blir det CROSSKART, vi skal kjøre alle 5 NM-rundene i 650 klassen, det blir litt av en utfordring for Jonas. Det er mange dyktige førere og crosskart er en ny gren innen motorsporten for oss, forskjellen fra i fjor til i år er at nå eier og drifter selv i motsetning til i fjor da vi leide alle tjenester. Det er full fart i garasjen nå, karten skal oppjusteres og forbedres før sesongen og det blir bl.a. ny og bedre forstilling og styring. Karten skal være klar til påske og da håper vi at det er blitt vår og kjøreklar bane slik at vi kan få trent og justert før sesongen starter 14. mai.

Terminliste

1. februar 2011

Til alle samarbeidspartnere i sesongen 2010

Vi vil med dette takke for støtten dere har gitt meg i min første sesong i NM Rallycross Supernasjonal klasse 1, og asfaltracing, Subaru cup.

Uten dere og deres støtte hadde jeg aldri fått gjort så utrolig mye gøy på et år.

Vi jobber med et opplegg for 2011 sesongen og vil holde dere informert.