START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  klar for 3dje nm-runde på dokka  
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
  Tilbake til nyheter  
 

 

12. juni 2012

Klar for 3dje NM-runde på Dokka (se lenger ned på siden)

 


 

15. juni 2012

Klar for morgendagen (se lenger ned på siden)

 


 

16. juni 2012

Fornøyd med 8. plass
Etter litt innkjøringsproblemer på det våte føret på Vinjarmoen under den tredje NM-runden, ble det til slutt B-finale og en åttende plass på Jonas Dalseth Jacobsen.
- Selv om jeg ikke nådde målet mitt om å komme til A-finalen, er jeg veldig godt fornøyd med det som skjedde på Vinjarmoen, og har fått med meg masse nyttig erfaring videre, sier Jonas Dalseth Jacobsen.

- Fra andrespor i B-finalen hadde han en mulighet til å gå videre til A-finale.
- Nye tekniske problemer i B-finalen gjorde at jeg ikke kom meg videre til A, men åttende plassen er jeg fornøyd med på den vanskelige føret på en grei bane på Dokka avslutter Jonas.
Nå er det pause i NM-rundene frem til første helgen i august da fjerde og nest siste runde går på Grenland Motorsport Senter ved Skien.

 

Resultatliste 2012

Terminliste 2012

NMK Fluberg

 


Veldig vått lørdag på Vinjarmoen Motorbane på Dokka

 


Jonas og mekaniker Åsmund Holten i Holten Motorsport

 


 

15. juni 2012

Klar for morgendagen

Nå er vi ferdigkjørt i dag, har ingen tider men oppsettet og bilen føltes bra på det sleipe føret. Andre treningspass stoppet bilen i inngangen av første sving, og jeg endte i sandfella. Ingen store skader på bilen og feilen er ordnet opp, så nå er vi klare for morgendagen!


Teamsjef Svein-Bjarte Holten, i telefonen – som vanlig :-)

 


Maskinisten i Citroën Saxo'n.

 


Klargjøring. Per Børre i sving.

 


Vått og såpeglatt idag på treningen.

 

 


Dagen avsluttes med en velfortjent matkos i teamteltet

 


 

12. juni 2012

Klar for 3dje NM-runde på Dokka

 

12. juni 2012

Nå er fokuset kun rettet mot Rallycross og NM
Lørdag er det klart for den tredje NM-runden på Dokka og nå er fokuset kun rettet mot Rallycross og NM.
- Jonas kaster ikke bort fritiden sin, frihelgen er benyttet til å kjøre bilcross i hjembyen Harstad hvor han like godt gikk av med seieren i Bilcross Åpen klasse.

- Dette var en grei oppladning før kommende helg smiler Jonas som gleder seg og satser alt på å komme på pallen. I fjor ble han nummer tre på samme bane under NM-runden i Crosskart, og unggutten sier han skal satse alt på å videreføre det flotte resultatet avslutter en optimistisk Jonas.

Artikkel fra motorsport.no

 

Helgens NM-runde er den tredje av i alt fem NM-runder i rallycross som skal kjøres i år. TV media produksjon er tilstede og filmer og dekker arrangementet. Startlisten viser at det stiller rundt 60 deltakere fordelt i alle klasser. Av disse er det 14 deltakere i Klasse 1 Supernasjonal hvor Jonas deltar. De siste to NM-rundene kjøres i Grenland første helgen i august og på Gardermoen midt i september.

 

- Teamet drar sørover med fly sørover torsdags kveld og skal være på plass på Vinjarmoen Motorbane NMK Fluberg på Dokka tidlig fredag hvor kvelden er avsatt til organisering i depot, teknisk kontroll og trening.
- NM-runden i Rallycross på Vinjarmoen starter lørdags morgen kl. 09.

 

Terminliste 2012

NMK Fluberg

 


Gå til toppen