START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT
ANDRE NM-RUNDE
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

3. juni 2014

Andre NM-runde
Ikke helt etter planen

 

 

Jonas Dalseth Jacobsen var ikke fornøyd etter 2. NM-runde i rallycross.
Denne helga gikk den andre NM-runden i rallycross av stabelen hos NMK Konsmo. Jacobsen Motorsport var på plass på Konsmo Motorbane med ambisjoner om et godt resultat. Og lenge så det bra ut. Etter de to første innledende rundene hadde Jonas en tredje og en andre beste tid.

- Bilen fungerer bra, og er enkel å kjøre. Da går det fort, vi hadde helgens raskeste rundetid, sier Jonas Dalseth Jacobsen.

I den tredje innledende omgangen satte Jonas en tiende-tid, etter å ha bøyd en støtdemper.

Søndag ble den siste innledende runden kjørt. Men allerede før start fikk Jonas problemer med BMW-en sin.

- Ladelampa slo seg på, og da skjønte jeg at noe var galt. Og det var et løpehjul på motoren som hadde takket for seg, og dermed ble det ikke kjøring i fjerde omgang, sier Dalseth Jacobsen.

Dermed var Jonas nummer seks etter de innledende rundene, og hadde andrevalg i B-finalen. Jonas var veldig klar for å kjøre seg opp til A-finalen, men dessverre gikk det ikke slik.

- Da jeg skulle varme opp dekkene før finalen, så ble det havari i bakakslingen. Dermed ble det ingen kjøring i finalen. Men jeg kommer sterkere tilbake i neste
NM-runde, sier Jonas.

Jacobsen Motorsport er nå på tur hjem til Harstad, og da skal bilen gås igjennom og nye deler settes på. Deretter er det Norrlandsveckan i Sverige som står for tur, før de resterende tre NM-rundene går av stabelen i august og september.

Totalt er Jonas nummer fem i NM etter andre NM-runde, 11 poeng bak leder Stein Svardal.

Vi har fortsatt tro på NM gull, det skal deles ut mange poeng de tre neste NM rundene og alt er veldig åpent.

Følg oss på Facebook

Terminliste 2014

 

Resultatliste

 

 

Tilbake til nyheter

 


 

29. mai 2014

Klar for andre NM-runde

 

Jonas og resten av Jacobsen Motorsport er nå på plass på Konsmo Motorbane, og klar for andre NM-runde i rallycross på sørlandet. Etter første NM-runde, hvor Jonas ble nummer fem etter å ha blitt påkjørt i finalen, har BMW-en blitt gjennomgått, og er nå klar for løp.

- Etter påkjørselen forrige løp måtte jeg bytte noen forstillingsdeler og plastikk, men alt er i orden nå påpeker Dalseth Jacobsen.

Løpet på Konsmo har han gledet seg lenge til.

- Konsmo har en bane som er teknisk krevende, og som passer meg fint. Dette kommer til å bli veldig spennende, smiler Jonas.

I NM-sammendraget er Jonas nummer tre, syv poeng bak Stein Svardal, som har Konsmo som sin hjemmebane.

- Det blir hardt å kjøre mot han her på hans hjemmebane. Men jeg tror det er fullt mulig å slå ham, sier Jonas med glimt i øyet.

- Målsettinga er å være blant de to beste etter de innledende rundene, og dermed stå i fremste rekke i A-finalen, legger han til.

I helga er det meldt over 20 grader og knallsol, så det blir fine forhold for bilkjøring.

NM-Poengstilling etter 1. runde:
1. Stein Svardal, Mazda                 44
2. Rudi Andres Rossland, Mazda    43
3. Jonas Dalseth Jacobsen, BMW    37

Følg oss på Facebook

Terminliste 2014

 

Resultatliste

 

 

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen