START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT
KLAR FOR Å KJØRE NM-GULLET HJEM
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

22. september 2017

KLAR FOR Å KJØRE NM-GULLET HJEM

 

 

Jonas kjører denne helga 6. og siste NM-runde i Rallycross Supernasjonal kl. 4 hos NMK Grenland i Skien. Målet er klart, nemlig å sikre NM-gullet som aldri har vært nærmere. Før finalen i Skien leder han med 20 poeng foran nestemann på lista; Kim Åvar Meland fra NMK Konsmo.

 

Les: Artikkel fra Harstad Tidende 22.09.2017

 

Les også: Ny seier på Finnskogen

 

Godt utgangspunkt

Dermed har Jonas et godt utgangspunkt foran det siste løpet.
Målet er naturligvis å sikre NM-gullet denne helga, og vi ligger jo veldig godt an. Så det gjelder å kjøre litt med hodet, sier Jonas.
Jeg trives veldig godt på denne banen. Det er en rask, lang og krevende bane, og jeg pleier å ha god flyt her. Jeg ønsker selvfølgelig å være med å fighte om seieren i løpet, men det viktigste er å sikre gullet, og jeg trenger ikke å vinne løpet for å sikre gullet, forklarer 24-åringen.

 

Veldig nært målet

Sist gang det ble kjørt NM-runde på Grenland Motorsportsenter var i fjor. Da ble Jonas nummer to, etter å ha kjørt seg opp og vunnet både C- og B-finalen. Jeg tenker på hvor nær jeg er å nå målet, men orker ikke bruke tid på å finregne poeng og vurdere konsekvenser men kan faktisk vinne mesterskapet uten å prestere noe som helst. Det handler om å gjøre et greit løp, da vinner jeg NM, jeg skal verken safe eller være superoffensiv, sier han.

Jonas håper tittelen er i boks etter de første tre innledende rundene lørdag. Om ikke andremann i sammendraget, Kim Åvar Meland, leder da, er Jonas mester før omgang fire og finalen.

 

Bilen er klar og alt ligger til rette

Bilen står klar sørpå og venter på teamet, de siste reservedelene ble klargjort og pakket før avreise torsdag. Vi har gjort det vi kan for at ingenting uforutsett skal kunne dukke opp, og bilen er i tipp-topp stand. Så dermed ligger alt til rette for at jeg skal kunne kjøre fort i helga.

 

Stramt tidsskjema

Fredag ettermiddag kjøres det trening, før resten av løpet blir avviklet lørdag. Det blir et stramt tidsskjema med start av første omgang allerede klokken 08 lørdag morgen. Vi skal forsøke å oppdatere fortløpende på Facebook-siden til Jacobsen Motorsport, men vet fra tidligere løp at det kan være dårlig dekning på anlegget.


Velvillige sponsorer og gode hjelpere

Sju personer er i teamet, inkludert Jonas. Fire mekanikere er med til hver NM-runde. Uten disse og velvillige sponsorer ville bilen stanset for lenge siden. Bilen måtte sendes til overhaling i Sverige da det oppsto en feil på motoren tidligere i sommer. Da spyttet samarbeidspartnere inn enda mer slik at ikke sesongbudsjettet skulle sprekke. Uten alle gode sponsorer ville jeg ikke vært der jeg står nå en runde fra en mulig NM-tittel, sier han.

 

Takk til absolutt alle sponsorer, støttespillere, venner og team som stiller opp og gjør det mulig å være med å sloss om NM-gullet. Det hadde ikke blitt noe av uten all støtten jeg får, avslutter Jonas.

 


 

Poengstilling før 6. runde og finale:

 

Fører: Klubb: Vognmerke:

Poeng:

Jonas Dalseth Jacobsen NMK Hålogaland BMW E30 M3 147
Kim Åvar Meland NMK Konsmo BMW E30 M3 127
Bjørn Terje Heggeli NMK Alta Ford Fiesta 115
Hans-Jøran Østreng NMK Trøgstad            BMW E30 M3 110
Kai Eidsand NMK Hadeland Volvo S40 99
Terje Morstad NMK Gardermoen BMW E30 97

 


 

Terminliste 2017
Følg oss på Facebook

 

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen