START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT
SKAL SIKRE NM-GULLET - FEMTE NM-RUNDE
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

21. september 2018, oppdatert 24.09.2018

 

 

Skal sikre NM-gullet

Denne helgen er det duket for den femte og siste NM-runden i rallycross, og målsetningen til Harstad-væringen Jonas Dalseth Jacobsen er klar, nemlig å beholde ledelsen i NM og dermed sikre seg NM-gullet i supernasjonal klasse 4 for andre år på rad.


NMK Gardermoen arrangerer denne NM-runden, og dette er en bane som Jonas kjenner godt fra tidligere.


- Vi har kjørt NM-runder her nesten hvert år jeg har konkurrert på nasjonalt nivå. Det er en bane hvor det ofte skiller lite mellom førerne, og en liten feil kan sende deg flere plasser ned på resultatlista, sier Jacobsen, som ble nummer to her i fjorårets løp.
Jonas har ledet NM hele sesongen, og har en luke på seks poeng ned til både Hans-Jøran Østreng og Kim Åvar Meland. De tre første plassene i NM står mellom disse tre BMW-førerne. Siden man kan plukke opptil 37 poeng på én løpshelg, sier det seg selv at det kommer til å bli spenning til siste slutt.


- Derfor blir det viktig å holde seg unna trøbbel, og kjøre på det jevne. Det viktigste er ikke å vinne i helga, men å komme foran Østreng og Meland.


- Jeg føler vi stiller godt forberedt. Vi har gått over bilen og den har fått litt pleie etter forrige NM-runde, og vi har også vært på Gardermoen og testet litt forskjellige oppsett før dette løpet, sier Jonas.


Løpet går lørdag og søndag. I utgangspunktet skal det kjøres tre innledende omganger på lørdag, mens den siste innledende omgangen og finalene kjøres søndag. Siden det totalt er over 150 biler påmeldt i de forskjellige klassene, kan det imidlertid bli noen justeringer på tidsskjemaet underveis. Det er veldig varierende dekning på området, men Jacobsen Motorsport vil forsøke å oppdatere hvordan det går på sin Facebook-side.

Jacobsen Motorsport vil oppdatere hvordan løpet går på
sin Facebook-side


Følg Jacobsen Motorsport på Facebook
 

Sammendrag NM Supernasjonal kl. 4 etter 4 av 5 løp

Fører: Klubb: Bilmerke:

Poeng:

Jonas Dalseth Jacobsen NMK Hålogaland BMW M3 127
Hans-Jøran Østreng NMK Trøgstad            BMW M3 121
Kim Åvar Meland NMK Konsmo BMW M3 121
Rune Engesvold NMK Gardermoen Lexus IS 200 74
Herbjørn Haug KNA Solør MSP  Ford 62

 


Følg oss på Facebook

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen