START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT
JONAS BLE NORGESMESTER 2018
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

23. september 2018, oppdatert 24.09.18

JONAS BLE NORGESMESTER 2018
Sikret sitt andre strake NM-gull

 
Jonas Dalseth Jacobsen kjørte inn til sitt andre strake NM-gull i rallycross supernasjonal klasse 4 hos NMK Gardermoen denne helga.

 

- Det er utrolig deilig å greie å følge opp fjorårets tittel. Å klare å bli norgesmester to år på rad er helt spesielt. Det har vært veldig høyt nivå i år, og det ble kniving helt til døra, smiler Harstad-væringen.
Han legger ikke skjul på at han var litt spent både i forkant av og underveis i løpshelga.

 

- Når det er så jevnt er det klart at man er litt nervøs når det står så mye på spill. De første innledende omgangene i helga var ikke så bra. Men så satte jeg bestetid i siste omgang, og sikret meg verdifulle poeng der. I a-finalen kom jeg ut som nummer to, og visste at om jeg holdt denne plasseringen så ville jeg vinne NM. Dermed var det bare å kjøre på det sikre, og sørge for og ikke gjøre noen feil.
25-åringen holdt hodet kaldt gjennom hele finalen, og krysset mållinja som nummer to. Det betydde at han vant NM med ett poeng ned til Hans-Jøran Østreng.


- Å kjøre over målstreken var fantastisk. Mange hadde tatt turen til Gardermoen for å se meg kjøre, og det er noe jeg synes er veldig gøy og setter pris på, sier Jonas.


Dermed kunne Jonas motta laurbærkransen som bevis som på at han er Norges beste rallycrossfører i supernasjonal klasse 4 også i 2018.
Og tallenes tale er klare. Jacobsen har ledet NM hele sesongen. BMW-føreren har som eneste fører plukket over 30 NM-poeng av 37 mulige i hver av de fem NM-rundene. Han har vært direkte kvalifisert til samtlige a-finaler, og han har stått på pallen hvert løp.
- Totalt har sesongen vært veldig bra. Selv om det har dukket opp enkelte utfordringer, så har vi evnet å komme tilbake og vært med jevnt i toppen hele veien, sier Harstad-væringen, som blant annet vant NM-runden på Grenland i lånt bil.


- Jeg må få takke alle sponsorer og støttespillere som stiller opp og er med på laget. Det er dere som gjør det mulig å være med å slåss om de gjeveste medaljene i den tøffeste klassen i nasjonal rallycross. Da er det også veldig deilig å kunne ”betale tilbake” med et NM-gull når sesongen er ferdig. Jeg er veldig takknemlig for all støtten, avslutter Jonas Dalseth Jacobsen.

 

 

 

 

 


Følg oss på Facebook

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen