START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

Del på Facebook    Lik på Facebook
  Tilbake til nyheter

11. juni 2011

Fremgangen fortsetter - 5. plass i årets andre NM-runde
2. runde i Crosskart NM gikk på NMK Grenland sitt nye flotte anlegg i Skien. Anlegget har en kjempebra bane med god fart. Jonas fortsatte med god kjøring, to 2. plasser og en tur i sandfella kvalifiserte til B-finale hvor han kjørte seg opp til A-finale. Her måtte han stå i bakerste startspor og av 9 startende i A-finalen kjørte Jonas inn til 5. plass, to plasseringer bedre enn første løp så framgangen fortsetter.

Klubbkompis Mathias Michaelsen lå an til å få andreplassen i 250 klassen men var uheldig å punktere så det endte dermed på en 3. plass. Kevin Bruun Berg hadde tredje beste startspor i A-finalen i 125 klassen, men etter snurringer og påkjørsler endte han på 7. plass.

Det har også vært avviklet NMK mesterskap i crosskart der Ludvik Einarsen, Christoffer Lia og Jonas D Jacobsen kom på 1,2 og 3. plass.

Resultater på Crosskart sine sider

Sammenlagt-resultater NM
Plasseringer Jonas
Video

Jonas, Christoffer Lia og Ludvik Einarsen fikk premie for NMK mesterskap 2011 Crosskart Ringer.