START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT
ETTER FØRSTE NM-RUNDE - SMÅ MARGINER
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

10. mai 2015

SMÅ MARGINER

 

 

Første NM-runde kjørt - Små marginer

Endelig er rallycross-sesongen i gang igjen.

Jacobsen Motorsport har vært på reise i nesten to uker. Motor ble satt inn og bilen ble testet før helgens første NM-runde på Grenland Motorstadion.

Og det begynte så bra. Både på treningen og i de to første omgangene var Jonas den raskeste av samtlige i sin klasse, med nesten et sekund ned til nestemann nede på lista.
- Bilen fungerte veldig bra, og startene sitter som et skudd. Jeg har en veldig god følelse inni bilen, sier Jonas entusiastisk.

Men søndagen skulle bli dramatisk. I første omgang fightet Jonas om ledelsen i sitt heat, det gikk galt. I alternativsporet rullet han to ganger rundt, noe som resulterte i store skader på bilen. Men Jonas fikk ingen skader, og hadde en positiv innstilling etter rundvelten.- Det var viktig å få lappet bilen i sammen slik at vi fikk kjørt, for å kunne være med å fortsette kampen i NM, påpeker Jonas.
Og etter heroisk innsats og med stor hjelp fra flere utenom teamet, var bilen klar til start til siste omgang søndag. Der kjørte Jonas inn til 7.-tid, noe som betydde at han var nummer tre etter de innledende rundene, og dermed også var sikret plass direkte i A-finalen.

Før finalen ble enda flere ting byttet og rettet på den røde BMW-en. Blant annet måtte bakakslingen kuttes og rettes, ettersom den var blitt skjev under rundvelten. Tre av fire støtdempere måtte også byttes.

I finalen kom Jonas ut som nummer fire etter start. Bilen fungerte ikke helt som den skulle på grunn av alle skadene etter rundvelten, og etter to runder ble det i tillegg en punktering for Jonas. Det gjorde at det hele ble en utfordrende finale, men Jonas kjørte til slutt i mål på en 5. plass.

- Nå er vi nødt til å brette opp ermene når vi kommer hjem, og få fikset bilen slik at den er klar til løp på Lånke om tre uker, avslutter Jonas Dalseth Jacobsen.
 

Følg oss på Facebook

 

Terminliste 2015

 

Resultatliste

 

 

 

 

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen