START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT
JONAS KJØRTE LOKALT H-LØP
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

19. september 2016

JONAS KJØRTE LOKALT H-LØP

 

 

I helga kjørte de sammen på hjemmebane

Les artikkel på HT-nett 15.09.2016
Les artikkel på HT-nett 19.09.2016
Les artikkel i Harstad Tidende 19.09.2016

De har tidvis vært tøffe rallycrossrivaler, Jimmy Rinaldo og Jonas Dalseth Jacobsen.

Den verste rivaliseringen er over og denne helgen var de tilbake på hjemmebanen; Evenes Motorstadion på Moan. Begge er absolutt klar for å blåse liv i rallycrossklassene i nærområdet.

Nå har de gått litt ulike veier innenfor sin rallycrossatsing. Mens Dalseth Jacobsen
ble nummer tre i den største klassen under årets NM i Rallycross, sørget Rinaldo for å oppnå samme plassering under den prestisjetunge Norrlandsveckan tidligere i sommer.

De har holdt på mye på hver sin kant og vært gode ambassadører med sterke prestasjoner på hver sin kant. Når de begge har stått sammen på startstreken skulle gasspedalen om mulig tråkkes gjennom dørken i jakten på seier. Men privat er de to kompiser og de fremste ambassadørene for rallycross i nærområdet.

– Vi har hatt våre kamper på rallycrossbanen. Da var det også litt lotto over hvem som var først på målstreken, istemmer de to mest ambisiøse rallycrossutøverne i regionen, mens de ser flirende på
hverandre.

Under søndagens finaleløp på Moan var det igjen duket for en sjelden duell. Da havnet de igjen i en klasse som samlet dem begge.

I helgas motorsportsløp på NMK Hålogalands bane på Moan i Evenes var det til slutt Dalseth Jacobsen som vant rallycrossfinalen.

Siden det var felles finale ble det seier på Rinaldo og Dalseth Jacobsen i hver sin rallycrossklasse for henholdsvis under og over 2,4 litersmotor.

 

Tekst og foto: Harstad Tidende v/ Ivar Hjelvik

 


 

Motorsportprofilen
Henning Isdal var speaker
under NMK Hålogaland's høstløp
på Moan i Evenes og han uttaler
at det som ble framvist under
stevnet ikke avviker nivåmessig
på det som blir framvist sørpå.

– Nordnorsk motorsport var moro
å få oppleve og man kan trygt si
at det satses friskt også i denne
landsdelen var hans kommentar.

 

Jonas reiser siste helga i september sammen med Isdal til Riga i Latvia på
VM-finale for å snuse litt i WRX/ERX-miljøet. Isdal uttaller på sin facebook-profil at han vil presentere Jonas for hans kontakter og bekjente i VM/EM-sirkuset og forhåpentligvis bidra til at noe kan skje videre framover. Henning Isdal har fulgt Jonas siden han vant talentkonkurransen Bilcross Junior Challenge i 2009 hvor forøvrig Isdal var juryleder.

 

Les: Artikkel fra Harstad Tidende 29.09.2016


Følg oss på Facebook

 

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen