START   |   TEAM   |   SPONSORER   |   RESULTATER   |   MEDIA   |   TERMINLISTE   |   LINKER   |   ARKIV   |   KONTAKT   |   FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  JACOBSEN MOTORSPORT
SEIRET I NM-FINALEN
 
 

Del på Facebook    Lik på Facebook

 
     
 

Tilbake til nyheter

13. september 2015

SEIRET I NM-FINALEN

 

 

Jonas seiret i NM-finalen

 

Les også: Artikkel Harstad Tidende (ht.no)

Se også Injection: Artikkel Injection med video

Video på Vimeo: Video - Injection #457- på Vimeo

Jonas Dalseth Jacobsen vant den siste NM-runden på Momarken, og sikret seg samtidig også sølvmedaljen i Norgesmesterskapet, kun to poeng bak vinneren.

Før det siste løpet skilte det 19 poeng mellom lederen Steinar Stokke fra NMK Bergen og Jonas. Dermed var fokuset først og fremst på å vinne den siste NM-runden.

- Vi regnet egentlig med at gullet skulle bli for tøft, siden avstanden var så stor.
Men Jonas kjørte strålende, og kunne etter de fire innledende omgangene skilte med både dagens raskeste omgangstid i sin klasse og ledelse. Stokke hadde en litt trøblete dag på banen, og dermed ble håpet om NM-gull tent for alvor.

- Vi så at det var mulig om alt gikk vår vei som sikret seg Pole Position i A-finalen. Stokke kom imidlertid i mål som nummer fem i B-finalen, og sikret seg dermed akkurat så mange poeng at NM-gullet var sikret.

Jonas gjorde et dristig valg i A-finalen, og valgte tredje startspor i andre rekke. Dette fordi han mente det var bedre feste der enn i fremste rekke. Det skulle vise seg å være lurt.
- Vi plagdes litt med startene i de innledende omgangene. Men i A-finalen satt den som et skudd, sier Jonas.
Fra tredje startspor klinte Jonas til med en kjempestart, og var i føringen inn i første sving. Derifra og inn handlet det kun om Jonas, som parkerte feltet og kunne kjøre inn til årets andre seier.
- Det var deilig. En veldig fin måte å avslutte sesongen på, smiler Jonas.

- Rullingen i den første NM-runden ble utslagsgivende da jeg bare fikk en femteplass. Men jeg har vært på pallen de tre andre NM-rundene - og stått øverst på to av dem!

Jeg har vært den raskeste denne sesongen, og det har vært en strålende sesong for min del påpeker han. Jonas vil benytte anledningen til å takke alle sine støttespillere som er med på laget.

- Uten all støtte fra sponsorer, familie og venner hadde ikke dette vært mulig.
Jeg er veldig takknemlig for at så mange er villig til å stille opp for å hjelpe meg, avslutter en fornøyd Jonas Dalseth Jacobsen.

Følg oss på Facebook

Resultatliste

 

 

 

Tilbake til nyheter

 


Gå til toppen

Andre